koningsmarktkleinHet Texelfonds heeft een nieuwe folder. Liefst vijftien Texelaars lieten zich voor deze uitgave op de foto zetten. Omdat hun beeltenis vele duizenden malen op het eiland (en aan de overkant) wordt verspreid, kregen de ‘fotomodellen’ in hotel De Lindeboom door Fien Schraag, de jongste van het gezelschap, de eerste exemplaren overhandigd.

Ook beschikt het Texelfonds nu over een Vriendenkaart, die als ansicht kan worden opgestuurd. De voorzijde wordt opgesierd door postbezorgster Janny Witte. Fotografe Liselotte Schoo maakte de foto’s voor de folder en kaart.

De nieuwe produkten werden op de Koningsmarkt gelijk verspreid onder de bevolking, want het Texelfonds was voor het eerst aanwezig op de Groeneplaats. De kraam werd goed bezocht en het bestuur kon enkele honderden bezoekers vertellen waar het Texelfonds voor staat en tegelijkertijd op een persoonlijke manier de naamsbekendheid vergroten. De folder ging grif van de hand en lokte veel reacties uit. “Kiek, deer heb je moeder Zijm met dochter en kleinkiend!”

Op de foto geeft Dirk Vinke uitleg over het Texelfonds aan een aantal geïnteresseerde marktbezoekers.

Nieuwe brochure Texelfonds: (klik op afbeelding om de brochure te downloaden)

vriendenkaart

Texelfonds
Postbus 56
1790 AB Den Burg

Bankrelaties
Rabobank: NL75RABO0156730820
Van Lanschot: NL53FVLB0226006638

ANBI

TOP