Het Texelfonds houdt zaterdag 25 mei de jaarvergadering in het Eierlandsche Huis in De Cocksdorp. De bijeenkomst begint om 13.00 uur. Iedereen is welkom.

Het bestuur van het Texelfonds heeft voor De Cocksdorp gekozen met als uitgangspunt dat het goed is om niet alleen in Den Burg te vergaderen. Vorig jaar werd neergestreken in Den Hoorn, dit keer is het uiterste noorden de vergaderlocatie.

Het bestuur legt tijdens deze bijeenkomst financiële verantwoording af, blikt terug op projecten die het Texelfonds heeft ondersteund en licht toekomstplannen toe. Publiek krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen.

Om te laten zien dat het Texelfonds niet alleen over geld gaat, maar juist ook een belangrijke sociale rol heeft, is bewoners van De Potvis op ’t Horntje gevraagd iets te vertellen over de verlevendiging van hun omgeving. In 2022 kwamen zij met het plan om het kale middenterrein van de campus om te vormen tot een ecologische moes- en kruidentuin, die niet alleen bijdraagt aan de biodiversiteit, maar ook de onderlinge band van de bewoners vergroot. Een mooi plan, vond ook het Texelfonds, dat het initiatief steunde met een geldbedrag.

De vergadering begint om 13.00 uur. Vanaf 12.30 uur is er inloop met koffie en thee en iets lekkers. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt op prijs gesteld. Dat kan door het sturen van een mailtje naar .

Het Texelfonds is een lokaal gemeenschapsfonds en bestaat sinds 2004. Het beheert gemeenschapsgeld en steunt Texelse initiatieven op het gebied van zorg en welzijn, kunst en cultuur, sport en recreatie en natuur en landschap.

Texelfonds
Postbus 56
1790 AB Den Burg

Bankrelaties
Rabobank: NL75RABO0156730820
Van Lanschot: NL53FVLB0226006638

ANBI

TOP